Składniki na jedną porcję:
Cytryna - pół sztuki
Czosnek - 2 ząbki
Krewetki świeże/mrożone - 100g
Makaron tagliatelle - 50g
Pomidory krojone z puszki - 250ml
Masło - 1 łyżeczka
Oliwa z oliwek - 1 łyżka
Natka pietruszki - pół pęczka
Przepis:
Czosnek i natkę pietruszki drobno posiekać. Na patelni rozgrzać oliwę z masłem, dodać czosnek i krewetki - doprawić do smaku solą, pieprzem i skropić sokiem z połówki cytryny. Chwilę podsmażać i dodać pomidory krojone z puszki. Gotować około 5 minut. Makaron ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić i gorący połączyć z zawartością patelni. Na koniec wszystko oprószyć natką pietruszki.
Kontakt:
- 519 115 170
mgr Patrycja Krusiewicz-Samson
OPINIA PACJENTA: Pani Patrycja to wybitny specjalista w swojej dziedzinie z dużą empatią.Bardzo ciepła, kompetentna i rzetelna.Ma dar słuchania.Zalecona dieta napisana w formie wyczerpującej kolorowej książki, okazała się bardzo skuteczna i nieuciążliwa.Posiłki są smaczne ,łatwe do przygotowania,a produkty dostępne ...
27.02.2022
Twój komentarz